Escargots a la provenciale

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

48 vinbjergsnegle Fås ordnet og klargjort hos delikatesseforretninger
16 cherrytomater
1 spsk finthakket skalotteløg
4 fed knuste hvidløg
2 spsk finthakket bredbladet persille
150 g smør
1/2 dl hvidvin
Salt og peber

Escargots a la provenciale

Af: David de Silva

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Smelt smørret i en sauterpande, der kan rumme sneglene og resten af ingredienserne. Lad smørret bruse op, og tilsæt hvidløg, skalotteløg og snegle. Lad det sautere i to minutter, uden at det
tager farve.

2
Færdig

Derefter

Krydr med salt og peber, og tilsæt hvidvin. Reducér ind til en letcremet konsistens. Tilsæt tomaterne sammen med persillen.

3
Færdig

Og

Tag sauterpanden af varmen, og smag til med salt og peber. Anret sneglene med saucen i ovnfaste kuvertskåle eller på et stort fad, og gratiner i ovnen ved 200 grader i 4-5 minutter.

4
Færdig

Til sidst

Server straks med frisk persille, nybagt brød og et godt glas vin. Velbekomme.

previous
Grillede sommerporrer med matcha-te og stegt torsk
next
Gunkan med blåmuslinger og citron

Add Your Comment