Fejl
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 65

Confiteret Andelår

0.0/5 bedømmelse (0 bedømmelser)
Confiteret Andelår

Ingredienser

  • 4 andelår
  • 1 kvist timian
  • 8 fed hvidløg
  • 1 håndfuld groft salt
  • 1 l andefedt

Fremgangsmåde

  1. Læg andelårene med skindsiden nedad og dæk dem med groft salt. Strø hvidløg og timian henover.

  2. Lad andelårene ligge i salt mindst et døgns tid.

  3. Kom andelårene i en gryde med andefedtet og lad det simre, indtil lårene er møre.

  4. Steg andelårene sprøde på en pande og servér med surkål.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Du kommenterer som gæst

Annuller Submitting comment...

Copenhagen Food Magazine, Amager Landevej 119, 2770 Kastrup