1 stor gulerod | |
4 fed hvidløg | |
4 kviste timian | |
2 laurbærblade | |
1 flaske rødvin | |
1 kg oksetykkam | |
3 spsk hvedemel | |
24 perleløg | |
24 champignoner | |
150 g røget bacon | |
40 g smør | |
2 spsk olivenolie | |
En håndfuld hakket persille |
1 Færdig | FørstSkær gulerod, selleri og bacon i tern på ca. 2x2 cm og pil hvidløg og perleløg. |
2 Færdig | DerefterKom grøntsagerne i en gryde med olivenolie, hvidløg, perleløg, laurbærblade og champignoner. Svits grøntsagerne, til de har fået farve. |
3 Færdig | OgTag grøntsagerne op fra panden og sæt dem til side. |
4 Færdig | OgSkær kødet i tern på 4x4 cm og brun det af i den samme pande, som du har brugt til grøntsagerne. Svits kødet i lidt olie, til det har fået en god stegeskorpe. |
5 Færdig | OgVend melet ned i kødet og kom rødvinen i gryden og lad det simre i ca. 1 time. |
6 Færdig | OgTilsæt herefter alle grøntsagerne, baconen og krydderurterne og kog sammen med kødet i cirka 30 minutter. |
7 Færdig | Til sidstKom smør og friskhakket persille i retten og smag til med salt og peber. |