Indisk mulligatawny

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 kyllingebryster
2 skalotteløg
1 porre
2 fed hvidløg i skiver
1 gulerod
½ rød chili
25 g smør
1 æble
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt kanel
1 tsk stødt kardemomme
2 tsk karry
2 laurbærblade
1 dåse flåede tomater
1 l hønsebouillon
50 g røde linser
Frisk koriander

Indisk mulligatawny

Af: Torben Klitbo og Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Steg forsigtigt løg, hvidløg, porre, æble og gulerod.

2
Færdig

Derefter

Tilsæt skiver af chili og alle krydderierne.

3
Færdig

Og

Tilsæt bouillon, flåede tomater, linser og tern af kyllingebryst.

4
Færdig

Til sidst

Lad suppen simre i ca. 10-15 minutter og smag til med salt og peber.

previous
Bygotto med markchampignoner og spinat
next
Minestronesuppe

Add Your Comment