Vafler | |
2 ½ dl quinoa, kogt | |
1 ½ dl fint fuldkornshvedemel | |
1 ½ tsk bagepulver | |
½ tsk salt | |
2 æg | |
1 dl yoghurt naturel | |
½ dl mælk | |
2 modne bananer | |
1 tsk vaniljeekstrakt | |
5 mediumstore jordbær, finthakket | |
Jordbærsauce | |
150 g jordbær | |
½ tsk citronsaft | |
1 tsk sukker (om nødvendigt) | |
Jordbærdrik | |
Jordbærsirup | |
Mineralvand | |
Pynt | |
Solsikkefrø | |
Kiwi |
Har du nogensinde tænkt på, hvor meget sjovere dit barn vil synes, det er at spise, hvis du pakker det hele lidt festligt ind? Vi har fået den kreative, norske madblogger Ida Skivenes til at kreere en børnevenlig sommerret til os.
Ida Skivenes er en norsk madentusiast, -kunstner og -blogger, der bor i Oslo. Hendes mad har sundhed, kreativitet og humør som omdrejningspunkt, og du kan enten følge hende på idafrosk.com eller på hendes Instagram, hvor hendes brugernavn er idafrosk. Vi anbefaler, at du gør det. Det er både sjovt og forfriskende.
1 Færdig | FørstStart med at lave jordbærsaucen. Blend jordbærrene sammen med lidt citronsaft, og tilsæt sukker, hvis jordbærrene ikke er søde nok. Si saucen i et kaffefilter, til den bliver tyk. Det tager en halv til en hel time. Gem siruppen til senere. |
2 Færdig | DerefterRør nu quinoa, mel, bagepulver og salt sammen til en bolle. |
3 Færdig | OgBlend bananerne i en foodprocessor. Bland æg, yoghurt, mælk og vaniljeekstrakt sammen. Kombiner de tørre og de våde ingredienser. Juster konsistensen med mælk, og tilsæt de hakkede jordbær. |
4 Færdig | OgSteg nu vaflerne i et vaffeljern. |
5 Færdig | OgSkær vaflerne op i hjerter, og smør jordbærsauce på. Strø solsikkefrø over og anret et lille kiwi-stykke formet som et blad. |
6 Færdig | Til sidstServer med en drik af jordbærsirup og mineralvand. |