2 tsk sellerisalt | |
2 tsk spidskommen | |
1 tsk oregano | |
1 kg lammebov | |
8 skiver rugbrød | |
2 fennikler, skåret i to havle | |
1 spidskål | |
2 pærer, skåret i både | |
2 æbler, skåret i både | |
2 dl skyr | |
2 spsk sennep | |
Salt og peber |
1 Færdig | FørstBland sellerisalt, spidskommen og oregano, og gnid lammeboven godt ind i det. Kom kødet på grillen i 5-6 timer, og grill den ved lav varme, så den er godt mør. Vend kødet undervejs. Når lammeboven er færdigstegt, trækkes kødet fra hinanden. |
2 Færdig | DerefterKom salt på rugbrødet, og grill det. Grill fennikel og spidskål. Skær dem i mindre stykker, og vend med æble og pære i en skål. |
3 Færdig | Til sidstRør skyr og sennep sammen, og smag til med salt og peber. Saml din sandwich på en skive rugbrød med trukket lam, grøntsager og dressing i midten, og kom en skive rugbrød på toppen. |