Fejl
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 66

Grillet majs med revelsben og snobrød

3.0/5 bedømmelse (1 bedømmelser)
Grillet majs med revelsben og snobrød

Ingredienser

  • 2-4 majskolber
  • 1 pk. grisebryst (ca. 700 g)
  • BBQ-sovs
  • 1/2 kg mel
  • 3 dl kærnemælk
  • 1 pk. gær
  • 1 tsk salt
  • 50 g smør

Fremgangsmåde

  1. Del majskolberne i to og sæt dem på spyd.

  2. Kog grisebrystet i vand tilsat salt og lidt suppeurter i ca. 3 timer, til kødet er supermørt. Lad det køle af (evt. under pres) og skær det ud i passende klodser. Vend kødet i BBQ-sovs og grill det sprødt lige før servering sammen med majsene.

  3. Lav snobrødsdejen: Opløs gær i kærnemælken og tilsæt saltet. Ælt massen i melet og tilsæt smeltet smør. Lad dejen hæve ca. 30 minutter, slå den ned og rul nu ca. 20 cm (Ø1 cm) lange pølser. Rul dem omkring rengjorte pinde og bag dem gyldne direkte over gløderne. Servér med ovenstående. Anret evt. spyddene i høje vaser midt på bordet med skylleskåle og godt med servietter.

Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Du kommenterer som gæst

Annuller Submitting comment...

Copenhagen Food Magazine, Amager Landevej 119, 2770 Kastrup