2 l færdig kombucha | |
1 tsk sukker | |
Kernerne af 1/4 granatæble |
Du kan enten komme kernerne i kombuchaen, efter den er kommet på flaske, og drikke den inden for et par dage. Det giver en frisk granatæblesmag. Eller du kan vælge at komme kernerne i og starte en ny fermentering. Vælger du en ny fermentering, kan du få en mere boblende fornemmelse frem i drikken, og dens smag vil blive mere kompleks. Det foregår sådan:
1 Færdig | FørstKom granatæblekernerne i den færdige kombucha, og luk glasset godt til. Lad det stå mørkt og lunt i 3 dage. Åbn glasset forsigtigt ved hjælp af et viskestykke, for det kan godt være, det bobler over. |
2 Færdig | Til sidstSigt kernerne fra, og hæld den færdigfermenterede og smukt røde granatæblekombucha på flasker, som du lukker grundigt og sætter på køl. |