Kombucha med granatæble

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

2 l færdig kombucha
1 tsk sukker
Kernerne af 1/4 granatæble

Kombucha med granatæble

Af: Mette Helbæk / Foto: Stine Christiansen

Du kan enten komme kernerne i kombuchaen, efter den er kommet på flaske, og drikke den inden for et par dage. Det giver en frisk granatæblesmag. Eller du kan vælge at komme kernerne i og starte en ny fermentering. Vælger du en ny fermentering, kan du få en mere boblende fornemmelse frem i drikken, og dens smag vil blive mere kompleks. Det foregår sådan:

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kom granatæblekernerne i den færdige kombucha, og luk glasset godt til. Lad det stå mørkt og lunt i 3 dage. Åbn glasset forsigtigt ved hjælp af et viskestykke, for det kan godt være, det bobler over.

2
Færdig

Til sidst

Sigt kernerne fra, og hæld den færdigfermenterede og smukt røde granatæblekombucha på flasker, som du lukker grundigt og sætter på køl.

previous
Grundopskrift på kombucha
next
Dobbeltfermenteret kamillekombucha

Add Your Comment