1 tærteform (27 cm i diameter) | |
Smør til formen | |
150 g marcipan | |
150 g blødt smør | |
150 g sukker | |
3 æg, sammenpiskede | |
40 g hvedemel | |
100 g friske bær, for eksempel hindbær | |
Til servering | |
Jordbær- eller hindbærsorbet, marengskys, vaniljecreme samt friske bær, for eksempel brombær eller ribs |
1 Færdig | FørstNår du skal lave mazarinbunden, tænder du ovnen på 160 grader og smører formen. Skær marcipanen i små tern, og bland med blødt smør og sukker. Rør grundigt sammen på en røremaskine i 4-5 minutter. Tilsæt æggene lidt ad gangen. Hæld til sidst hvedemel i, og rør dejen sammen. |
2 Færdig | DerefterHæld dejen i tærteform, og kom hindbær over. Bag kagen i ovnen i 20-25 minutter. Tjek, om den er færdig ved at stikke en lille spids kniv ned i den. Hænger der ikke dej fast på kniven, er den klar. |
3 Færdig | Til sidstSkær eller stik kagen ud i ønsket form. Server med sorbet, kys, creme og friske bær. |