Mazarinkage med bær og sorbet

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

1 tærteform (27 cm i diameter)
Smør til formen
150 g marcipan
150 g blødt smør
150 g sukker
3 æg, sammenpiskede
40 g hvedemel
100 g friske bær, for eksempel hindbær
Til servering
Jordbær- eller hindbærsorbet, marengskys, vaniljecreme samt friske bær, for eksempel brombær eller ribs

Mazarinkage med bær og sorbet

Af: Rungthiwa Chummongkon / Foto: Stine Christiansen

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Når du skal lave mazarinbunden, tænder du ovnen på 160 grader og smører formen. Skær marcipanen i små tern, og bland med blødt smør og sukker. Rør grundigt sammen på en røremaskine i 4-5 minutter. Tilsæt æggene lidt ad gangen. Hæld til sidst hvedemel i, og rør dejen sammen.

2
Færdig

Derefter

Hæld dejen i tærteform, og kom hindbær over. Bag kagen i ovnen i 20-25 minutter. Tjek, om den er færdig ved at stikke en lille spids kniv ned i den. Hænger der ikke dej fast på kniven, er den klar.

3
Færdig

Til sidst

Skær eller stik kagen ud i ønsket form. Server med sorbet, kys, creme og friske bær.

previous
Oksetatar med karamelliserede løg, brombærvinaigrette og estragonolie
next
Glaseret blomkål med lun cremefraiche, dildolie, mandler og revet gedeost

Add Your Comment