8 skiver toastbrød | |
½ l piskefløde | |
80 g sukker | |
1 vaniljestang | |
8 æggeblommer | |
150 g mørk chokolade | |
Ca. 100 g rørsukker | |
Amarena-kirsebær |
1 Færdig | FørstKog piskefløden op med vaniljestangen og sukkeret. Hæld den over æggeblommerne under omrøring. |
2 Færdig | DerefterHæld massen over toastbrødet og læg skiverne lag på lag med lidt hakket chokolade i et ildfast fad. Bag i ovnen ved 120 grader i ca. 12 minutter, til massen sætter sig. |
3 Færdig | OgBrænd toppen med rørsukker, dvs. kom rørsukker på toppen af kagen og brænd den med en brænder eller sæt den i ovnen under grill, så sukkeret karamelliserer som en creme brulée. |
4 Færdig | Til sidstServér med amarenakirsebær. |