Bread & butter pudding

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

8 skiver toastbrød
½ l piskefløde
80 g sukker
1 vaniljestang
8 æggeblommer
150 g mørk chokolade
Ca. 100 g rørsukker
Amarena-kirsebær

Bread & butter pudding

Af: Torben Klitbo & Casper Aaquist / Foto: Mikkel Heriba / Styling: Christine Rudolph

Sådan gør du

1
Færdig

Først

Kog piskefløden op med vaniljestangen og sukkeret. Hæld den over æggeblommerne under omrøring.

2
Færdig

Derefter

Hæld massen over toastbrødet og læg skiverne lag på lag med lidt hakket chokolade i et ildfast fad. Bag i ovnen ved 120 grader i ca. 12 minutter, til massen sætter sig.

3
Færdig

Og

Brænd toppen med rørsukker, dvs. kom rørsukker på toppen af kagen og brænd den med en brænder eller sæt den i ovnen under grill, så sukkeret karamelliserer som en creme brulée.

4
Færdig

Til sidst

Servér med amarenakirsebær.

previous
Klatkager med blåbærsyltetøj
next
Beef Wellington

Add Your Comment