Granola | |
100 g grove kokosflager | |
50 g boghvedekerner | |
50 g chiafrø | |
100 g mandler, grofthakkede | |
20 g kakaonibs | |
2 tsk kanel | |
2 store spsk ahornsirup | |
1 dl græsk yoghurt | |
2 ½ dl piskefløde | |
2-3 spsk flormelis | |
300 g friske bær i sæson, for eksempel brombær | |
Evt. lidt grofthakket mynte og mere ahornsirup |
1 Færdig | FørstNår du skal lave din granola, sætter du ovnen på 180 grader. Fordel alle ingredienser på en bageplade, og bag granolaen sprød. Det tager cirka 10 minutter. |
2 Færdig | Til sidstPisk yoghurt og piskefløde sammen til en lind creme. Smag til med flormelis. Læg en klat creme på en tallerken til hver gæst. Drys med rund hånd bær ud over. Top med granola og eventuelt lidt mynte og ahornsirup. |