400 gram nyretapper | |
8 tacos, gerne små lavet af majsmel | |
1 glas glas Syltet Grønne Tomater | |
1 lille løg | |
Et par jalapenos | |
1 håndfuld koriander | |
1/2 lime | |
2 avokadoer | |
1 lille rødløg | |
8 cherrytomater | |
2 tsk creme fraiche 18% | |
2 spsk citronsaft | |
Havsalt | |
Peber |
Tacos er virkelig én af mine favoritretter, og vi spiser den ofte hjemme os mig. Det er så nemt og kan varieres med forskellige salsaer. Hvis du ikke er fan af koriander, så undlader du det bare i opskriften!
1 Færdig | FØRSTTænd ovnen på 180 grader |
2 Færdig | DEREFTER2) Tomatsalsa: Hak de syltede grønne tomater groft. Snit løg, jalapenos og koriander fint. Bland det hele sammen og smag til med limesaft, salt og peber. Det er en grov version, som vist på billedet. Hvis du vil have en fin konsistens lidt som salsa verde, blender du bare alle ingredienserne sammen. |
3 Færdig | OGGuacamole: Mos avokadoerne, hak tomaterne fint (uden kernerne). Hak rødløg fint. Bland avokado, tomat, rødløg, creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber. |
4 Færdig | OGSteg kødet på en rygende varm pande ca. 2 min. på hver side. Lad det trække i ca. 8 min. Varm imens dine tacos i ovnen til de er lune. |
5 Færdig | TIL SIDSTAnret tacos, guacamole, nyretapper og til sidst tomatsalsa. Pynt evt. med koriander. |