TACOS MED NYRETAPPER OG GRØN TOMATSALSA

Del med dine venner:

Ellers kan du bare kopiere denne adresse

Det skal du bruge

400 gram nyretapper
8 tacos, gerne små lavet af majsmel
1 glas glas Syltet Grønne Tomater
1 lille løg
Et par jalapenos
1 håndfuld koriander
1/2 lime
2 avokadoer
1 lille rødløg
8 cherrytomater
2 tsk creme fraiche 18%
2 spsk citronsaft
Havsalt
Peber

TACOS MED NYRETAPPER OG GRØN TOMATSALSA

Af: Rie Schimmel / Foto: Lars Ranek

Tacos er virkelig én af mine favoritretter, og vi spiser den ofte hjemme os mig. Det er så nemt og kan varieres med forskellige salsaer. Hvis du ikke er fan af koriander, så undlader du det bare i opskriften!

Sådan gør du

1
Færdig

FØRST

Tænd ovnen på 180 grader

2
Færdig

DEREFTER

2) Tomatsalsa: Hak de syltede grønne tomater groft. Snit løg, jalapenos og koriander fint. Bland det hele sammen og smag til med limesaft, salt og peber. Det er en grov version, som vist på billedet. Hvis du vil have en fin konsistens lidt som salsa verde, blender du bare alle ingredienserne sammen.

3
Færdig

OG

Guacamole: Mos avokadoerne, hak tomaterne fint (uden kernerne). Hak rødløg fint. Bland avokado, tomat, rødløg, creme fraiche og smag til med citronsaft, salt og peber.

4
Færdig

OG

Steg kødet på en rygende varm pande ca. 2 min. på hver side. Lad det trække i ca. 8 min. Varm imens dine tacos i ovnen til de er lune.

5
Færdig

TIL SIDST

Anret tacos, guacamole, nyretapper og til sidst tomatsalsa. Pynt evt. med koriander.
Velbekomme!

previous
HJEMMELAVET GRAVAD LAKS MED SYLTEDE GRØNNE TOMATER
next
FLÆSKESTEGSSANDWICH MED HJEMMESYLTEDE AGURKER

Add Your Comment