Portrætter

christina_tosis_sode_liv_cofoco

Christina Tosis søde liv

Christina Tosi er hjernen bag et af New Yorks mest trendy koncepter Momofuko Milk Bar, konditori og mælkebar. For nylig var hun inviteret til at demonstrere og fortælle om sin nytænkende tilgang til gastronomien på en international messe i Madrid. Copenhagen Food var med på en lytter.

Læs mere

ditte_isager

At fotografere mad er som at fotografere ansigter

Ambitionen var at blive krigsfotograf, men den danske fotograf Ditte Isager rettede i stedet linsen mod gastronomi, interiør og celebrity-portrætter. Mød det danske talent, som har fotograferet Jamie Oliver, Gordon Ramsay og det amerikanske pernittengryn Martha Stewart, og som hader, når "jordbær bliver vendt med en pincet".

Læs mere

david chang

New Yorks kulinariske kronprins

Han blev kok, fordi han ikke gad sidde ved et skrivebord, han hader vegetarer og synes, at restaurantkæden Wagamama ”sucks.” Copenhagen Food tegner et portræt af den amerikanske kok og provokatør David Chang.

Læs mere

jakkesaet_copenhagenfood_small

Bag om en jakkesætspusher

Så længe David K kan huske, har han interesseret sig for den lille detalje, der løfter humøret op over hverdagens trivialiteter. Et par fede manchetknapper. En nystrøget silkeklud i lommen. Eller friske stenbiderrogn, som danser på tungen, når de springer i munden. Copenhagen Food har mødt den moderne gentleman til en lille snak om lighederne mellem mad og mode.

Læs mere

Nyhedsbrev

Instagram konkurrence med Copenhagen Food og Cofoco

sanpellegrino_Ad_01

Copenhagen Food Magazine, Amager Landevej 119, 2770 Kastrup