Mit madliv

mads_brugger

Mads Brügger

Han har marcheret med den nordkoreanske hær og ageret korrupt diplomat i Den Centralafrikanske Republik iført guldindfattede solbriller, langskaftede ridestøvler og cigaretrør. Men Mads Brüggers bedste spiseoplevelse var i den græske by Kavala sammen med Mikael Bertelsen under en middag med tobakkens svar på Onassis. Vi har mødt journalisten, forfatteren og instruktøren til en snak om hans madvaner

Læs mere

julie_zangenberg_i_copenhagen_food

Julie Zangenberg

Den smukke skuespillerinde, som du nok kender bedst fra ’Live fra Bremen’, er glad for både boeuf bearnaise og gedigen dansk mad. Og så hælder hun godt med vin på sine gæster, når de kommer til middag.

Læs mere

lars_hjortshoej_copenhagen_food

Lars Hjortshøj

Tv-værten, komikeren, skuespilleren og nu kogebogsforfatteren skammer sig ikke over at indrømme, at han godt kan lide torskelever på dåse. Og så har han altid hylder i køleskabet.

Læs mere

thomas_skov_i_copenhagen_food_cofoco

THOMAS SKOV GAARDSVIG

Praktikanten fra ’Det Nye Talkshow’ skilter ikke med, at han spiser gule ærter fra pølsemeballage. Han kan købe sig fattig i kød, og så afslører han, at de fleste jyder er selvforsynende.

Læs mere

christiane_web

Christiane Schaumburg-Müller

”Skaldyr, østers, snegle og frølår. Jeg har prøvet at spise skaldyr på nogle af Danmarks bedste restauranter, men lige lidt hjælper det. Jeg er ikke vild med det. Og det irriterer mig lidt, fordi mange synes, det er en så udsøgt delikatesse.”

Læs mere

louise wolff

Louise Wolff

Du tænker nok ikke over, om det er en vane eller ej, når lørdagsslikket bæres frem foran fjernsynet om aftenen, eller når du tager bilen i stedet for cyklen. Når du putter mælk i kaffen, eller når du køber det samme slags pålæg uge efter uge. Sådan er det med vaner. Du har vaner uden at skænke dem en tanke.

Læs mere

mit madliv med sara bro

Mit madliv: Sara Bro

"Jeg var vildt kræsen, da jeg var barn, og spiste stort set kun peanutbuttermadder og kogte kartofler med en klat smør og så en hakkebøf i ny og næ".

Læs mere

master_fatman

Mit madliv: Master Fatman

'Mit køleskab er lige som mig selv - døgnåbent'

Den kosmisk kærlige dj, kunstner og vegetar Morten Lindberg ligger ofte ned og spiser. Han elsker risalamande, forbinder mad med eventyr, krydderi og atmosfære og ville allerhelst spise sin kæreste og sine børn. Og så har han købt over 400 citronmåner hos Emmerys.

Læs mere

Nyhedsbrev

Instagram konkurrence med Copenhagen Food og Cofoco

sanpellegrino_Ad_01

Copenhagen Food Magazine, Amager Landevej 119, 2770 Kastrup