Guides

gode_vinbarer_i_kobenhavn

Guide: Gode vinbarer i København

Sommeren er over os, og hvorfor ikke nyde den med et godt glas vin og måske endda lidt tapas ved siden af? Copenhagen Food har filtreret København for de bedste vinbarer og fundet fem virkelig gode af slagsen. Her er både noget for de unge hipsters og for dem, der bare gerne vil sidde og nyde et glas vin i ro og mag. Vinbarerne har dog én ting til fælles: de er alle for feinschmeckere, og kvaliteten kommer altid først.

Læs mere

koebenhavn_paa_kogepunktet

København på kogepunktet

Fra den 24. august til den 2. september lægger den årligt tilbagevendende madfestival Copenhagen Cooking sig i selen for at udvide københavnernes gastronomiske horisont. Og der er noget for enhver smag, hvad enten du er til hjemmebrygget kvalitetsøl, gadefest i Jægersborggade eller et kulinarisk østerstogt i Øresund. Her kan du snuse lidt til programmet.

Læs mere

copenhagen_airport

KØBENHAVNS LUFTHAVN  Sidste udkald for smagsløgene

Sommertid er rejsetid til fjerne destinationer med lufthavnen som afsæt. CPH er en af verdens bedste og en kulinarisk mellemlanding værd ved afgang eller ankomst. Ikke mindst fordi man på det seneste har opgraderet de gastronomiske tilbud, så du kan fylde depoterne op og få lidt brændstof til rejsen. Der er noget for enhver smag. Her finder du nemlig hele verden samlet på ét sted. Vi giver din appetit vinger og guider dig til den mad og drikke, du kan tage med på farten eller fordrive ventetiden med før take off.

Læs mere

Nyhedsbrev

Instagram konkurrence med Copenhagen Food og Cofoco

sanpellegrino_Ad_01

Copenhagen Food Magazine, Amager Landevej 119, 2770 Kastrup