Artikler

sidste_maaltid

Det sidste måltid

Det sidste måltid var faktisk til for bøddel, dommer og vidner. De skulle nemlig ikke risikere, at den henrettede hjemsøgte dem, efter de på statens vegne havde udført loven.

Læs mere

en_ekstravagant_affaere

En ekstravagant affære

Maria Walewska var en polsk adelskvinde, der ud over at have en svaghed for magtfulde mænd efter sigende også var pjattet med søtunge. I 1806 indledte hun et forhold til Napoleon. Og skæbnen ville, at det ikke kun berigede hende med et barn og det franske hof med en masse sladder. Det gav også verden en helt ny (Bon)aparte ret. Claus Christensen fra Restaurant Gammel mønt er en af de få kokke i byen, der laver Madame Walewska. Vi fik lov at kigge ham over skulderen.

Læs mere

samsoes_kulinariske_skatkammer

Samsøs kulinariske skatkammer

På Strandlyst finder man en række ”kerneråvarer”, der ofte går igen i menuerne. Og de er alle sammen hentet i det skatkammer af friske smagsoplevelser, Samsø har at byde på. Råvarerne kan tilberedes og kombineres på et hav af måder. Her kan du lære lidt om, hvordan Jacob Raunsgaard Jensen bruger øens råvarer i sit køkken. Og måske finde lidt inspiration til, hvordan du også selv kan bruge dem.

Læs mere

Nyhedsbrev

Instagram konkurrence med Copenhagen Food og Cofoco

sanpellegrino_Ad_01

Copenhagen Food Magazine, Amager Landevej 119, 2770 Kastrup